Om Curarum

"Vi tror på vigtigheden i, at få afløb for sine bekymringer inden de vokser sig større indeni."

Hvad

CURARUM blev etableret i 2019 som et netværksskabende tiltag med fokus på at udbrede og normalisere dialogen om bekymringer og udfordringer i det unge voksenliv.

CURARUM er både et fysisk rum og en virtuel platform, hvor unge voksne kan dele og opleve andres personlige historier om de bekymringer og tabubelagte emner, som voksenlivet kan byde på.

CURARUM har som pilotprojekt opsat et samtalerum, i form af en campingvogn, foran Stefanskirken på Nørrebro fra d. 26.4-12.5, hvor folk inviteres ind til en snak om dét, de går og bekymrer sig om – stort som småt.

Hvorfor

Hvor går man hen, hvis man har noget man bakser med, men ingen at tale med?

CURARUM-teamet har selv erfaret, at der i dag ikke eksisterer nogle muligheder for at voksne over 25 år, kan dele deres inderste tanker og bekymringer med nogen. Det er derfor vigtigt, at der bliver skabt tiltag, til alle dem der ikke har mulighed for eller lyst til at bruge sit netværk eller sin familie, så alle kan få afløb for deres bekymringer.

“Vi tror nemlig på, at ensomhed i mindre grad afhænger af størrelsen på vores netværk og sociale liv, men i højere grad handler om kvaliteten af de samtaler, vi har med de mennesker, vi omgiver os med.”

 

Hvordan

Går du også rundt med nogle bekymringer, du gerne vil dele med nogen?

Så kig forbi CURArummet på Nørrebrogade 191 til en kop kaffe og en snak eller et anonymt skriv i vores gæstebog.

Du er også velkommen til, at sende os en mail med din personlige historie. Så sørger vi for, at dele den på vores blog, så andre kan få glæde af din historie.

– Fordi vi alle har noget, vi bakser med.

 

Amalie

Amalie Himmelstrup

Projektleder

PortrætterCurarumOS-3_ny_bw

Anne-Marie Vang

Projektleder

PortrætterCurarumOS-4_bw

Kathrine Norsk

Projektleder

CURARUMs projekter